Fleischmann Dc H0 Gage för DRG 320 53 Br Locomotive Steam (4124) 6391 adac5nylb51176-Ny stil

De politiskt korrekta argumenterar ofta inte genom fakta och argument, utan istället genom laddade begrepp som ska sätta stopp för fritt tänkande och tankeutbyte.Födelsedagspresent Token leksak Prize Grabber Arcade spel Easter Novelty Överraskning Ett exempel på detta är hur Wikipedia skriver om partiet Alternativ för Sverige. Man gör kopplingar mellan AfS och vad man menar är flygagagbonus 1 32 USAF F -2A Spill -släpvagn.

Här använder man begreppet antisemitism om varje kritisk anmärkning kring judars makt. Grundfrågorna är:

  1.  Finns det judar som har makt?
  2. Vad är för övrigt antisemitism? Är det att på lösa grunder tycka illa om alla judar? Är det att på lösa grunder bli illa omtyckt av vissa judar?FOIL Ajani, talare för högmodMTG magi 2013 M13 BGS kvalitetrad 9.5 9.599.510

Man är inte antisemit för att man i politiken tycker annorlunda än Jackie Jakubowski eller någon annan enskild jude.

Fleischmann 6391 (4124) Steam Locomotive Br 53 320 DRG för Gage H0 Dc

 

Anna Hagwall fick ju skarp kritik för att hon antytt att det finns ett judiskt inflytande över våra massmedia. Sedan visade det sig att hon hade helt rätt. Foil Hex Parasite - Ny pyrexi X4 MTGDagens Nyheters chefredaktör Peter Wolodarski fick framträda i direktsändning i SVT:s Aktuellt för att läxa upp Aktuellts redaktör. Bakgrunden var en princip som man haft inom SVT att aldrig släppa fram dissidenter i direktsändning. Den här gången hade det skett ett missöde när chefredaktören för Nya Tider, Vavra Suk, fick tillfälle att anklaga etablerade media för att vara lögnmedia.FOIL Nicol Bolas, Drak -Gudens krig av SPARK magi MTG NM Från dessa lögnmedia anklagar man Nya Tider för att vara en högerextremistisk tidning, helt utan grund. Hur det verkligen förhåller sig kan var och en konstatera genom att ta en flygagager Alfa Romeo Giulia GTV A804 NY REF 881150.

P.S. Som företrädare för riktig journalistik hör framför allt SwebbTV som blir allt bättre. Missa inte intervjun med Lars Bern.

 

 

Mer om politik och politok. Grundidén i demokrati och partiväsende är väl att partier ska erbjuda lösningar på samhällsproblem och söka förtroende för de lösningarna.FOIL WINDSWEPT HÄLSA (JUDGE) Promo magi MTG MINT Det visar sig att ett parti, Socialdemokraterna, går en annan väg. Vid en partikongress nyligen där Carin Jämtin var partisekreterare för (s) vägrade man behandla motioner om migrationspolitiken, för man vill inte ha en diskussion om det ämnet. Socialdemokraterna gick till val utan en politik på det viktiga området. Resultatet blev att när flyktingtsunamin bröt ut på hösten lämnade man över till rikspolischefen Dan Eliasson att avgöra om gränserna behövde stängas.FÖLJNING DOUGLAS A3D SKYVAROR modellllerL MALL SOM GÖRS AV REVEL NO. H -241 Detta opolitiska parti blev i senaste riksdagsvalet det största av alla partier. I invandrartäta områden fick partiet egen majoritet. De områden som nu har blivit laglösa. Samt ytterligare ett skäl att begränsa invandringen.

Fleischmann Dc H0 Gage för DRG 320 53 Br Locomotive Steam (4124) 6391 adac5nylb51176-Ny stil

Sommaren 2002. Justitieministern var Thomas Bodström. Statssekreterare på Justitiedepartementet var flygagaGFIX 1 72 90 ÅR AV flygagaGPLATSKOMEMORATIVA SET 08655. Kan däri ligga förklaringen till att polisen hade underliga direktiv när Blågula Frågor hade torgmöte på Norrmalmstorg i Stockholm den 2 juni? Peter jobbade som vanligt ideellt och stod vid vårt bokbord. När en så kallad antifascist rusade fram och snodde åt sig en av böckerna var Peter snabb och grep den unge mannen, varpå poliserna beordrade Peter att släppa tjuven med hans stöldgods, nämligen en bok av Bo Lindblom om flygagaGFIX 1 72 CIVIL LUFTKOLLEKTION 08009. Varför hade polisen sådana direktiv? Peter är en av många som arbetat ideellt för vår sak men som inte är särksilt känd. Han förtjänar ett erkännande. Folkmanis Screech Owl With Turning Head Hand Puppet fri leksak spela Highest QualitPå den tiden var det självklart att arbeta ideellt utan ersättning, men vi hade bra fester och fick många goda skratt åt PK:iternas dumheter. Mer om Bo Lindblom. Han delade inte vår uppfattning i invandringsfrågan. Jag hade en debatt med honom i Obs kulturkvarten där jag gjorde bra ifrån mig eftersom han inte lät mig få sista ordet, utan raggade upp en skräcködla från Transylvanien, Anna Maria Narti, för att få sista ordet när hon anklagade BgF för att inte bara vara rasister utan den värsta och farligaste formen av rasister, eftersom det handlade om en dold rasism. Med hennes logik är hon den allra farligaste av alla seriemördare eftersom hon inte är avslöjad och fälld för detta brott.