2 Asse - Zwei Waggons 6 e E633 treno set ACME Geschenk, INTERFRIGO FS adac5esgw71594-Ny stil

De politiskt korrekta argumenterar ofta inte genom fakta och argument, utan istället genom laddade begrepp som ska sätta stopp för fritt tänkande och tankeutbyte.Aires 1 48 Messerschmitt Me410A -1 motorDetail Set Ett exempel på detta är hur Wikipedia skriver om partiet Alternativ för Sverige. Man gör kopplingar mellan AfS och vad man menar är Age of Sigmar Warhammer Galrauch First of the Chaos drakes (NIB; OOP; Metal).

Här använder man begreppet antisemitism om varje kritisk anmärkning kring judars makt. Grundfrågorna är:

  1.  Finns det judar som har makt?
  2. Vad är för övrigt antisemitism? Är det att på lösa grunder tycka illa om alla judar? Är det att på lösa grunder bli illa omtyckt av vissa judar?Airfix - Handley Page Halifax B Mk.iii Raf Yorkshire modelllllerler Kit 1 72 Nip

Man är inte antisemit för att man i politiken tycker annorlunda än Jackie Jakubowski eller någon annan enskild jude.

ACME set treno INTERFRIGO E633 e 6 Waggons Zwei - Asse 2 Geschenk, FS

 

Anna Hagwall fick ju skarp kritik för att hon antytt att det finns ett judiskt inflytande över våra massmedia. Sedan visade det sig att hon hade helt rätt. Airfix 1 32 WW2 British infantry Support Group 1973 -nummerDagens Nyheters chefredaktör Peter Wolodarski fick framträda i direktsändning i SVT:s Aktuellt för att läxa upp Aktuellts redaktör. Bakgrunden var en princip som man haft inom SVT att aldrig släppa fram dissidenter i direktsändning. Den här gången hade det skett ett missöde när chefredaktören för Nya Tider, Vavra Suk, fick tillfälle att anklaga etablerade media för att vara lögnmedia.Airfix 1 72 Avro Lancaster B.I B.III (Kit Plastique) AX08013A Från dessa lögnmedia anklagar man Nya Tider för att vara en högerextremistisk tidning, helt utan grund. Hur det verkligen förhåller sig kan var och en konstatera genom att ta en Agenmaki av Haruyo Morita 1000 PÅFÖLJD, 1,000 PÅFÖLJDER av Eurografik.

P.S. Som företrädare för riktig journalistik hör framför allt SwebbTV som blir allt bättre. Missa inte intervjun med Lars Bern.

 

 

Mer om politik och politok. Grundidén i demokrati och partiväsende är väl att partier ska erbjuda lösningar på samhällsproblem och söka förtroende för de lösningarna.Airfix 1 32 Mini Countryman WRC plastic modelllller X3414japan importeraeraera Det visar sig att ett parti, Socialdemokraterna, går en annan väg. Vid en partikongress nyligen där Carin Jämtin var partisekreterare för (s) vägrade man behandla motioner om migrationspolitiken, för man vill inte ha en diskussion om det ämnet. Socialdemokraterna gick till val utan en politik på det viktiga området. Resultatet blev att när flyktingtsunamin bröt ut på hösten lämnade man över till rikspolischefen Dan Eliasson att avgöra om gränserna behövde stängas.AIRFIX 1 48 KIT MONTAGGIO AEREO röd ARROWS FOLKLAND GNAT T.1 konst 05124 serie 5 Detta opolitiska parti blev i senaste riksdagsvalet det största av alla partier. I invandrartäta områden fick partiet egen majoritet. De områden som nu har blivit laglösa. Samt ytterligare ett skäl att begränsa invandringen.

2 Asse - Zwei Waggons 6 e E633 treno set ACME Geschenk, INTERFRIGO FS adac5esgw71594-Ny stil

Sommaren 2002. Justitieministern var Thomas Bodström. Statssekreterare på Justitiedepartementet var AGF Serval 2006 Matt Beige 1 43 IXO MOC02. Kan däri ligga förklaringen till att polisen hade underliga direktiv när Blågula Frågor hade torgmöte på Norrmalmstorg i Stockholm den 2 juni? Peter jobbade som vanligt ideellt och stod vid vårt bokbord. När en så kallad antifascist rusade fram och snodde åt sig en av böckerna var Peter snabb och grep den unge mannen, varpå poliserna beordrade Peter att släppa tjuven med hans stöldgods, nämligen en bok av Bo Lindblom om AGGRESSOR Mag PL M4 CQB Tokyo Marui nästa generation PMAG TMAG VFC. Varför hade polisen sådana direktiv? Peter är en av många som arbetat ideellt för vår sak men som inte är särksilt känd. Han förtjänar ett erkännande. Airfix A0009 modelllllerlerl, Multi, 1 72 skalaPå den tiden var det självklart att arbeta ideellt utan ersättning, men vi hade bra fester och fick många goda skratt åt PK:iternas dumheter. Mer om Bo Lindblom. Han delade inte vår uppfattning i invandringsfrågan. Jag hade en debatt med honom i Obs kulturkvarten där jag gjorde bra ifrån mig eftersom han inte lät mig få sista ordet, utan raggade upp en skräcködla från Transylvanien, Anna Maria Narti, för att få sista ordet när hon anklagade BgF för att inte bara vara rasister utan den värsta och farligaste formen av rasister, eftersom det handlade om en dold rasism. Med hennes logik är hon den allra farligaste av alla seriemördare eftersom hon inte är avslöjad och fälld för detta brott.