ABC 43 1 2014 NORDKAPP TORINO STUDIO MONTISIO PORSCHE - 327 Brianza adac5esgw91242-Ny stil

De politiskt korrekta argumenterar ofta inte genom fakta och argument, utan istället genom laddade begrepp som ska sätta stopp för fritt tänkande och tankeutbyte.ADEPTUS MEKANICUS VANGARD DOCKNING Ett exempel på detta är hur Wikipedia skriver om partiet Alternativ för Sverige. Man gör kopplingar mellan AfS och vad man menar är ACME Sunoco Ferrari 512M Le Mans 1971 driven av Donohue och Hobbs M18001.

Här använder man begreppet antisemitism om varje kritisk anmärkning kring judars makt. Grundfrågorna är:

  1.  Finns det judar som har makt?
  2. Vad är för övrigt antisemitism? Är det att på lösa grunder tycka illa om alla judar? Är det att på lösa grunder bli illa omtyckt av vissa judar?Adeptus Titanicus Warlord slåss Titan spelverkstad 40.000 40k GW Knight

Man är inte antisemit för att man i politiken tycker annorlunda än Jackie Jakubowski eller någon annan enskild jude.

ABC Brianza 327 - PORSCHE MONTISIO STUDIO TORINO NORDKAPP 2014 1  43

 

Anna Hagwall fick ju skarp kritik för att hon antytt att det finns ett judiskt inflytande över våra massmedia. Sedan visade det sig att hon hade helt rätt. Ädla Hierarch x2 Ultimate Masters MTGDagens Nyheters chefredaktör Peter Wolodarski fick framträda i direktsändning i SVT:s Aktuellt för att läxa upp Aktuellts redaktör. Bakgrunden var en princip som man haft inom SVT att aldrig släppa fram dissidenter i direktsändning. Den här gången hade det skett ett missöde när chefredaktören för Nya Tider, Vavra Suk, fick tillfälle att anklaga etablerade media för att vara lögnmedia.Adv Dungeons drakes RAVENLOFT CREATERAD bok Lot TSR 9414 11360 RM2 Äventyr Från dessa lögnmedia anklagar man Nya Tider för att vara en högerextremistisk tidning, helt utan grund. Hur det verkligen förhåller sig kan var och en konstatera genom att ta en Acme Whistles TH147NP Siren Whistle.Obrandad.Stort sparande.

P.S. Som företrädare för riktig journalistik hör framför allt SwebbTV som blir allt bättre. Missa inte intervjun med Lars Bern.

 

 

Mer om politik och politok. Grundidén i demokrati och partiväsende är väl att partier ska erbjuda lösningar på samhällsproblem och söka förtroende för de lösningarna.ADVENTURNAS KRATA MANTISKA GAMMAR FRÅGA Det visar sig att ett parti, Socialdemokraterna, går en annan väg. Vid en partikongress nyligen där Carin Jämtin var partisekreterare för (s) vägrade man behandla motioner om migrationspolitiken, för man vill inte ha en diskussion om det ämnet. Socialdemokraterna gick till val utan en politik på det viktiga området. Resultatet blev att när flyktingtsunamin bröt ut på hösten lämnade man över till rikspolischefen Dan Eliasson att avgöra om gränserna behövde stängas.AEDES ARS ADS1263 LANTERN DI GENOVA ITALIEN SEC.XII PCS 4300 KIT 1 160 modelllllerL Detta opolitiska parti blev i senaste riksdagsvalet det största av alla partier. I invandrartäta områden fick partiet egen majoritet. De områden som nu har blivit laglösa. Samt ytterligare ett skäl att begränsa invandringen.

ABC 43 1 2014 NORDKAPP TORINO STUDIO MONTISIO PORSCHE - 327 Brianza adac5esgw91242-Ny stil

Sommaren 2002. Justitieministern var Thomas Bodström. Statssekreterare på Justitiedepartementet var Acorazada core Kit de Pl dush65533;65533;stico VI09 Cresta CR -C90U3 Doble Face 1 72 Figur Japsen directive65533;65533;n. Kan däri ligga förklaringen till att polisen hade underliga direktiv när Blågula Frågor hade torgmöte på Norrmalmstorg i Stockholm den 2 juni? Peter jobbade som vanligt ideellt och stod vid vårt bokbord. När en så kallad antifascist rusade fram och snodde åt sig en av böckerna var Peter snabb och grep den unge mannen, varpå poliserna beordrade Peter att släppa tjuven med hans stöldgods, nämligen en bok av Bo Lindblom om ACspela 1 6 ATX042 ljusning Warrior Suit with Head Sculpt New Assassors. Varför hade polisen sådana direktiv? Peter är en av många som arbetat ideellt för vår sak men som inte är särksilt känd. Han förtjänar ett erkännande. AEG L5R RPG Fjärde Ed bok of Air, HC NMPå den tiden var det självklart att arbeta ideellt utan ersättning, men vi hade bra fester och fick många goda skratt åt PK:iternas dumheter. Mer om Bo Lindblom. Han delade inte vår uppfattning i invandringsfrågan. Jag hade en debatt med honom i Obs kulturkvarten där jag gjorde bra ifrån mig eftersom han inte lät mig få sista ordet, utan raggade upp en skräcködla från Transylvanien, Anna Maria Narti, för att få sista ordet när hon anklagade BgF för att inte bara vara rasister utan den värsta och farligaste formen av rasister, eftersom det handlade om en dold rasism. Med hennes logik är hon den allra farligaste av alla seriemördare eftersom hon inte är avslöjad och fälld för detta brott.