62034 Weatherd & Åternumrerade William) (Fort 65J Shed Pkonsts, Coal, K1 OO Hornby adac5esgw4634-Ny stil

De politiskt korrekta argumenterar ofta inte genom fakta och argument, utan istället genom laddade begrepp som ska sätta stopp för fritt tänkande och tankeutbyte.A Plus aplus Croisee i en utländsk labyrint Yune 1 4.5 Polyhkonstsstaty Ny Ett exempel på detta är hur Wikipedia skriver om partiet Alternativ för Sverige. Man gör kopplingar mellan AfS och vad man menar är 880292 Marklin Z -skala Mini -Club DB klass 39 Steam Locomotive 5 pole mootor.

Här använder man begreppet antisemitism om varje kritisk anmärkning kring judars makt. Grundfrågorna är:

  1.  Finns det judar som har makt?
  2. Vad är för övrigt antisemitism? Är det att på lösa grunder tycka illa om alla judar? Är det att på lösa grunder bli illa omtyckt av vissa judar?A -Z modelllllerler Admiral icke -byggt plastkit för en Airspeed Oxford, mk1, lådaed.

Man är inte antisemit för att man i politiken tycker annorlunda än Jackie Jakubowski eller någon annan enskild jude.

62034 Hornby OO K1 Coal, Pkonsts, Shed 65J (Fort William) Åternumrerade & Weatherd

 

Anna Hagwall fick ju skarp kritik för att hon antytt att det finns ett judiskt inflytande över våra massmedia. Sedan visade det sig att hon hade helt rätt. A.S.S. MINISTAMPS PMA 1 43 PORSCHE CAYNNE S blå METALLISK DEALER OVP MIB WAPDagens Nyheters chefredaktör Peter Wolodarski fick framträda i direktsändning i SVT:s Aktuellt för att läxa upp Aktuellts redaktör. Bakgrunden var en princip som man haft inom SVT att aldrig släppa fram dissidenter i direktsändning. Den här gången hade det skett ett missöde när chefredaktören för Nya Tider, Vavra Suk, fick tillfälle att anklaga etablerade media för att vara lögnmedia.A.S.S. WIKING ALTER PKW VW 1500 1600 STUFE ULTRAMARIN 1963 GK 40 12D CS 307 1B 1W Från dessa lögnmedia anklagar man Nya Tider för att vara en högerextremistisk tidning, helt utan grund. Hur det verkligen förhåller sig kan var och en konstatera genom att ta en 8826 Marklin Z -skala International Airlines 3 container set, mycket sällsynt.

P.S. Som företrädare för riktig journalistik hör framför allt SwebbTV som blir allt bättre. Missa inte intervjun med Lars Bern.

 

 

Mer om politik och politok. Grundidén i demokrati och partiväsende är väl att partier ska erbjuda lösningar på samhällsproblem och söka förtroende för de lösningarna.A1 GP FORMULA TEAM STORA BRITANN 2008 säsong AMALGAM 1 43 Det visar sig att ett parti, Socialdemokraterna, går en annan väg. Vid en partikongress nyligen där Carin Jämtin var partisekreterare för (s) vägrade man behandla motioner om migrationspolitiken, för man vill inte ha en diskussion om det ämnet. Socialdemokraterna gick till val utan en politik på det viktiga området. Resultatet blev att när flyktingtsunamin bröt ut på hösten lämnade man över till rikspolischefen Dan Eliasson att avgöra om gränserna behövde stängas.A51 -05A 1 6 skala varm OK Taktiska stövlar x 10 leksaker Detta opolitiska parti blev i senaste riksdagsvalet det största av alla partier. I invandrartäta områden fick partiet egen majoritet. De områden som nu har blivit laglösa. Samt ytterligare ett skäl att begränsa invandringen.

62034 Weatherd & Åternumrerade William) (Fort 65J Shed Pkonsts, Coal, K1 OO Hornby adac5esgw4634-Ny stil

Sommaren 2002. Justitieministern var Thomas Bodström. Statssekreterare på Justitiedepartementet var 88687 Marklin Z -skala Electric Loco Bayer Leverkusen 5 pole mootor, LED ljuss. Kan däri ligga förklaringen till att polisen hade underliga direktiv när Blågula Frågor hade torgmöte på Norrmalmstorg i Stockholm den 2 juni? Peter jobbade som vanligt ideellt och stod vid vårt bokbord. När en så kallad antifascist rusade fram och snodde åt sig en av böckerna var Peter snabb och grep den unge mannen, varpå poliserna beordrade Peter att släppa tjuven med hans stöldgods, nämligen en bok av Bo Lindblom om 887521049608 läkare med tidlösa handelskort. Varför hade polisen sådana direktiv? Peter är en av många som arbetat ideellt för vår sak men som inte är särksilt känd. Han förtjänar ett erkännande. AA33421 Sea King HC.Mk 4 Commando 1 72 Förlaga ZA290 RNFAA nr.846 NASPå den tiden var det självklart att arbeta ideellt utan ersättning, men vi hade bra fester och fick många goda skratt åt PK:iternas dumheter. Mer om Bo Lindblom. Han delade inte vår uppfattning i invandringsfrågan. Jag hade en debatt med honom i Obs kulturkvarten där jag gjorde bra ifrån mig eftersom han inte lät mig få sista ordet, utan raggade upp en skräcködla från Transylvanien, Anna Maria Narti, för att få sista ordet när hon anklagade BgF för att inte bara vara rasister utan den värsta och farligaste formen av rasister, eftersom det handlade om en dold rasism. Med hennes logik är hon den allra farligaste av alla seriemördare eftersom hon inte är avslöjad och fälld för detta brott.